Opština Berane pisala Bratić: Dodijeliti nam dva kombija za prevoz učenika

Marko Lalević, potpredsjednik Opštine Berane je gostujući u Bojama jutra TV Vijesti rekao da je Ministarstvo prosvjete proteklih godina prebacivalo odgovornost na Opštinu, a da su oni uradili sve što je do njih

8049 pregleda 72 reakcija 12 komentar(a)
Lalević, Foto: Screenshot/TV Vijesti
Lalević, Foto: Screenshot/TV Vijesti

Iz Opštine Berane su pozvali Ministarstvo prosvjete, nauke, kulture i sporta da se uključi u rješavanje problema prevoza đaka iz seoskih područja.

Marko Lalević, potpredsjednik Opštine Berane je gostujući u Bojama jutra TV Vijesti rekao da je Ministarstvo prosvjete proteklih godina prebacivalo odgovornost na Opštinu, a da su oni uradili sve što je do njih.

Lalević je rekao i da su uputili dopis ministarki Vesni Bratić u kojem su naveli sve svoje probleme i tražili da im se dodijele dva kombija za prevoz učenika.

"Imamo ljude koji žele da žive na selu, imamo učenike koji žele da idu u seoske škole. Mislimo da je Opština Berane bila mnogo zapostavljena. Opština Berane je procentualno najviše od svih opština pomogla prosvjetu, a iz kapitalnog budžeta najmanje dobila za sve ove godine", rekao je Lalević.

Pogledajte gostovanje:

Bonus video: