Pod sumnjom 25 službenika ANB-a

Vukšić, 25 službenika ANB-a sumnjiči da su, navodno mimo zakonskih ovlašćenja pratili i prisluškivali građane, a nakon izbora 30. avgusta nezakonito i bez odobrenja, spaljivali službena dokumenta

14558 pregleda 13 komentar(a)
Foto: TV Vijesti
Foto: TV Vijesti

Pošto su oslobođeni obaveze čuvanja službene tajne, danas su pred službenicima Specijalnog policijskog tima, saslušani smijenjeni načelnici u Agenenciji za nacionalnu bezbjednost, Danilo Grozdanić i Luka Bulatović.

Tokom saslušanja oni su tvrdili da nijesu radili mimo pravila službe, kako to sumnja njihov v.d. direktora, Dejan Vukšić, saznaje Televizija Vijesti.

Prema saznanjima TV Vijesti, osim Grozdanića i Bulatovića, Vukšić sumnja u još 23 službenika ANB-a , koji će biti saslušani narednih dana.

Iz Specijalnog državnog tužilaštva u cilju zaštite interesa krivičnog postupka, za sada ne saopštavaju više detalja o ovom predmetu.

Vukšić, 25 službenika ANB-a sumnjiči da su, navodno mimo zakonskih ovlašćenja pratili i prisluškivali građane, a nakon izbora 30. avgusta nezakonito i bez odobrenja, spaljivali službena dokumenta.

Ovakva, opisna formulacija, navodno je prema izvorima TV Vijesti navedena i u krivičnoj prijavi.

Bonus video: