Dnevnica: Voljeli bi da opet ovo osjetimo

U večerašnjoj epizodi Dnevnice gledaoci će glumicu Jelenu Nenezić Rakočević i glumca Aleksandra Radulovića gledati u ulogama radnika na deponiji, šankera, konobarice, manikira, frizerke, pomoćnika fizioterapeuta, maserke... Cilj je bio dobro poznat svim gledaocima emisije – pomoći još jednoj porodici koja je u teškoj socijalnoj i materijalnoj situaciji.

20374 pregleda 83 reakcija 1 komentar(a)
Foto: TV Vijesti
Foto: TV Vijesti

Nenezić Rakočević je nakon završenog snimanja izjavila da se osjeća zadovoljno i da su se trudili da daju maksimum. „Neki ljudi su prepoznali našu akciju i podržali je. Hvala svima“, kazala je crnogorska glumica. Radulović je takođe istakao da su uradili sve što je bilo u njihovoj moći da pomognu, iako je u okolnostima pandemije to bilo prilično teško. „Zadovoljni smo što smo bili dio ovoga. Kada smo jutrom upoznali porodicu kojoj je pomoć trebala odmah nam je bilo jasno da treba dobro da se potrudimo“, istakao je on. I zaista su se potrudili, potvrđuju iz produkcije Fabrika ideja multimedija. „Jelena i Aco su nekoliko dana ranije pokrenuli akciju na mrežama i uz pomoć svojih prijatelja prikupili značajna sredstva“, kazali su iz produkcije. Oni dodaju da ovu emisiju posebnom čini i izuzetna energija koju su glumci nosili tokom čitavog dana. „Oni su odličan tandem. Što god da su radili bilo je zabavno. Iako je dan bio prilično kišovit, to nije pokvarilo atmosferu. Mislimo da će gledaoci uživati u njihovim angažmanima na deponiji, u kafeu, fizio centru i modnom studiju. „A vjerujemo da će i sedmočlana porodica za koju je prikupljana pomoć pamtiti dan kada su u njihov dom došli popularni glumci i ekipa Dnevnice“.

Dnevnica
foto: TV Vijesti

Radulović je na kraju istakao da su i ranije učestvovali u humanitarnim akcijama. „Ja bih volio da cijelog života budem u mogućnosti da pomažem drugima, jer to je najljepši osjećaj na svijetu“, kazao je. Nenezić Rakočević je zaključila riječima da bi voljela „da ovo što sada osjeća, osjeti opet uskoro“.

Dnevnica
foto: TV Vijesti

Kako su se osjećali poznati glumci nakon završenog snimanja, kako je izgledao susret sa porodicom sa petoro djece, da li je rad u deponiji zaista težak i šta je to „šrederovanje“, da li je neko spretan u šanku i zašto su kuvarske kape tako male, koga su sve „liječili“ i masirali i da li je bolje za taj posao imati jake ruke, koliko je brzo kucalo srce u junaka dok je britva bila za njegovim vratom... I na kraju ono najbitnije, da li su uspjeli da makar malo promijene život ljudima zbog kojih su sve to radili. Gledajte večeras u 20 sati na TV Vijesti.

Pokrovitelj emisije Dnevnica su IDEA prodavnice.

Bonus video: