Autoprevoznici najavili protestnu vožnju u Podgorici

"Sjutra, 17. marta će biti vožnje, kao i preksjutra i u petak. Tako bih se ovom prilikom obratio našim sugrađanima da nas razumije i da im se unaprijed izvinimo zbog gužvi koje će nastati. Mi smo primorani da izađemo na ove protesne vožnje", rekao je predstavnik NVO Klaster prevoza

6082 pregleda 13 komentar(a)
Stanović za "Boje jutra", Foto: Printscreen
Stanović za "Boje jutra", Foto: Printscreen

Protestna vožnja autoprevoznika u Podgorici održaće se u srijedu, četvrtak i petak, rekao je u "Bojama jutra" na televiziji "Vijesti" predstavnik NVO Klaster prevoza, koja zastupa interese svih autoprevoznika, Milan Stanović.

"Sjutra, 17. marta će biti vožnje, kao i preksjutra i u petak. Tako bih se ovom prilikom obratio našim sugrađanima da nas razumije i da im se unaprijed izvinimo zbog gužvi koje će nastati. Mi smo primorani da izađemo na ove protesne vožnje", rekao je Stanović.

Iako su prije desetak dana najavili da protesta neće biti ukoliko ih prime čelnici Ministarstva ekonomskog razvoja, Ministarstva finansija i socijalnog staranja kao i Ministarstva kapitalnih investicija, međutim, prevoznici nijesu zadovoljni ishodom sastanka zato se već sjutra okupljaju.

"Nije bilo ministara. Dobili smo informaciju da gospodin Jakov Milatović nije mogao da prisustvuje iz opravdanih razloga. Dok druga dvojica očigledno nisu imali namjeru da prisustvuju sastanku. Mi smo tražili njih, jer znamo da te mjere koje se donose moraju biti u sprezi sva tri ministarstva." istakao je Stanović.

Protestna vožnja kreće sjutra oko 12 sati sa Autobuske stanice u Podgorici.

Bonus video: