Sadiković pokazao zastavu kojom je udaren: Vjerujte komite, ali prave, časni Crnogorci, ona je sada na sigurnom mjestu

Sadiković je prozvao i montere falsifikovanih video materijala koji su se pojavili na društvenim mrežama i poručio da on neće dopustiti poniženja na koja su neki svikli

72383 pregleda 292 reakcija 205 komentar(a)
Foto: TV Vijesti
Foto: TV Vijesti

Novinar Televizije Vijesti Sead Sadiković večeras je pokazao državnu zastavu, koju je, kako je rekao, uzeo pogođen pokušajem poniženja.

On je poručio da je zastava sada na sigurnom i bezbjedna.

Sadiković je prozvao i montere falsifikovanih video materijala koji su se pojavili na društvenim mrežama i poručio da on neće dopustiti poniženja na koja su neki svikli.

"Znate, ja obično ne trčim ulicama za vozilima, barem to do sada nisam činio. Niti imam maniju otimanja zastava, definitivno. A što monteri falsifikovanih video materijala pokušavaju da prikažu po društvenim mrežama. Jeste, prijetili su mi, psovali me, na najvulgarniji način i pljuvali. Neo-komite, "patriote". A ja sam bio samo obični prolaznik ulicom u centru grada i neću da dopustim poniženja na koja su neki svikli. Svikli toliko da im je toliko čudno i nevjerovatno da jedan novinar trči za psovačima i pljuvačima".

On je kazao i da je nakon napada na njega napravio jednu neprimjerenu paralelu - "poistovjetio sam komite sa srpskim svijetom i zato želim da se izvinim".

"Kao što u svakom žitu ima kukolja, tako balafurdije ima i na jednoj i na drugoj strani. Mora se ipak reći da je to u srpskom svijetu izuzetak, dok je to u neo-komitskom, imao sam priliku da se uvjerim, nažalost, skoro pa pravilo. Ovo je zastava koju sam pogođen pokušajem poniženja uzeo. Vjerujte, komite, ali prave, vjerujte časni Crnogorci ona je sada na sigurnom mjestu. I vi, znam, volite da nije kod psovača i pljuvača i znam da znate da je bezbjedna", rekao je Sadiković.

Emisiju Bez granica, koju uređuje Sadiković možete pogledati večeras u 20 časova na Televiziji Vijesti

Bonus video: