Dnevnica sa Anitom Popović: Ne možemo jedni bez drugih

Akterka nove epizode Dnevnice je popularna pjevačica Anita Popović. Ona je radila i prikupljala sredstva za pomoć četvoročlanoj porodici iz Podgorice koji žive na ivici apsolutnog siromaštva

12505 pregleda 215 reakcija 2 komentar(a)
Dnevnica sa Anitom Popović, Foto: Vijesti online
Dnevnica sa Anitom Popović, Foto: Vijesti online

Mlada profesorica muzike i popularna pjevačica radila je u apoteci, građevinskoj firmi i u školi mentalne aritmetike. U apoteciji je čistila i dezinfikovala, u novoj zgradi je čistila stan, a i u školi je morala prvo da očisti klupe kako bi se pripremila za čas.

dnevnica
foto: Vijesti online

„Čitav dan sam čistila. To me nije zaobišlo ni na jednom poslu. Ali nije mi bilo teško jer sam imala za koga da se potrudim. Prije svih za dvije divne djevojčice, koje su zbog teške materijalne i socijalne situacije morale mnogo brže da odrastu i sazru nego njihove vršnjakinje“, kazala je Anita nakon što je dopremljena pomoć u dom porodice kojoj je pomagala. Istakla je da je za nju učešće u Dnevnici posebno iskustvo koje dosad nije doživjela.

dnevnica
foto: Vijesti online

„Imala sam puno humanitarnih akcija, na razne načine sam pomagala ljudima, ali ovo prevazilazi sva moja očekivanja. Mi moramo da shvatimo da smo svi isti i da imamo iste potrebe, tako da moramo da naučimo da budemo humani, da se volimo, jer ne možemo jedni bez drugih“. Popularna pjevačica je nakon završenog snimanja kazala i da je „ za sreću potrebno tako malo“, te da je nakon svega „potpuno ispunjena ljubavlju“.

dnevnica
foto: Vijesti online

Iz produkcije Fabrika ideja multimedija koja realizuje emisiju ističu da je snimanje bilo dinamično i zabavno. „Anita je zaista divna osoba i bilo je zadovoljstvo dan provesti sa njom. I ona i mi bogatiji smo za jedno iskustvo i jedno prijateljstvo, a sigurni smo da će i gledaoci nakon emisije biti zadovoljni“, kazali su iz produkcije.

Dnevnica sa Anitom Popović na programu TV Vijesti je večeras u 20 sati.

Pokrovitelj emisije su IDEA prodavnice.

Bonus video: