Dnevnica sa Vulem Markovićem: Hvala što ste dozvolili da vam pomognem

U večerašnjoj epizodi Dnevnice akter je popularni mladi crnogorski glumac Vule Marković. On je radio u Budvi i prikupljao sredstva kako bi pomogao jednoj Budvanki da otpočne proces prikupljanja novca za transplantaciju bubrega.

17277 pregleda 57 reakcija 9 komentar(a)
Emisija "Dnevnica", Foto: Vijesti online
Emisija "Dnevnica", Foto: Vijesti online

Vule je sa ekipom Dnevnice iz Podgorice otputovao u Budvu. Ali ovoga puta zbog zdravstvenih razloga nije mogao da računa na podršku voditeljke Danke Jašović. On je jedini gost emisije u svih šest sezona koji je bio akter, voditelj i radnik u humanoj misiji.

Dnevnica
foto: Vijesti online

„Ja sam se beskrajno zabavio na snimanju, a uz sve to smo na kraju dana napravili jednu prelijepu stvar, pomogli nekome“, kazao je Marković.

Iz produkcije Fabrika ideja multimedija koja realizuje emisiju ne kriju oduševljenje glumčevoj spretnosti i sposobnosti da radi različite poslove izuzetno dobro.

Dnevnica
foto: Vijesti online

„Kad se neko rodi za sve onda mu se da ime Vule. Ne samo što je bio dobar voditelj, nego je razbijao kamen, orezivao zelenilo, kopao, sadio, popravljao vodovodne cijevi, otčepio kanalizaciju, locirao kvarove na vodovodnoj mreži, obrađivao kamen, sam išao u trgovinu ... I sve to radio kao da se svakodnevno sa tim srijeće. Bio je odličan radnik i akter. Propisno se oznojio. Ali vrijedjelo je. Gledaoci će večeras sigurno uživati“, kazali su iz produkcije.

Dnevnica
foto: Vijesti online

Marković je na kraju snimajućeg dana kazao da „zastane pred situacijom u kojoj vidi ljude koji teško žive i bore se za svaki novi dan. „Ova priča me podsjeti da treba cijeniti ono što imamo, a ne stalno ganjati ono što nemamo. Ovi ljudi na kraju kažu: Vule hvala ti od srca što si nam pomogao, a ja kažem hvala vama što ste mi dozvolili da vam pomognem“, istakao je mladi glumac.

Dnevnica
foto: Vijesti online

Epizoda Dnevnice sa Vulem Markovićem je na programu TV Vijesti večeras od 20 sati.

Pokrovitelj emisije su IDEA prodavnice.

Bonus video: