Dnevnica sa Edinom Krnićem: Momenti koji se pamte

Između konstantnih putovanja širom svijeta Edin Krnić je učestvovao u Dnevnici. Jedan svoj dan je posvetio humanitarnom radu, ali ga manje putovanje ni ovoga puta nije zaobišlo jer je emisija snimana u Tuzima, Podgorici i Danilovgradu

12605 pregleda 53 reakcija 12 komentar(a)
Dnevnica sa Edinom Krnićem, Foto: Vijesti online
Dnevnica sa Edinom Krnićem, Foto: Vijesti online

Nova epizoda jedne od omiljenih emisija u Crnoj Gori donosi priču sa svjetskim putnikom Edinom Krnićem. Iz produkcije Fabrika ideja multimedija koja proizvodi Dnevnicu kazali su da već odavno pokušavaju da nađu termin za snimanje emisije. „Zvali smo ga nekoliko puta, ali obično se javi iz Južne Amerike, zatim smo ga zatekli u Avganistanu, pa Peruu, nedavno u Turskoj... I evo napokon je našao malo vremena da boravi i u svojim Tuzima. Inače, ova epizoda je prva koja je snimana u tri opštine. Nijesmo imali tu namjeru, ali simbolično su se stvari jednostavno tako poklopile“, kazali su iz produkcije.

Dnevnica
foto: Vijesti online

Krnić je radio na benzinskoj pumpi, kao vozač taksija, u auto centru i kao konobar u restoranu. Pokušao je da sakupi sredstva da bi pomogao svojim sugrađanima da odu na još jednu vantjelesnu oplodnju.

Dnevnica
foto: Vijesti online

„Drago mi je što smo uspjeli da uz pomoć prijatelja sakupimo novac. Ako Boga da da se uskoro u njihovom domu rodi živo i zdravo dijete, pa da svi zajedno dođemo i proslavimo“, kazao je Krnić nakon završenog snimanja i dodao da mu je posebno drago što je imao priliku da pomogne ljudima koje poznaje od djetinjstva. On se zahvalio svima koji su donirali i pomogli da se ova akcija realizuje.

Dnevnica
foto: Vijesti online

„Skoro petnaest sati smo bili u pokretu između tri grada. Bilo je naporno, ali je vrijedjelo. To su momenti koji se pamte i koji ostaju“, kazao je na kraju Krnić.

Dnevnica
foto: Vijesti online

Novu epizodu Dnevnice gledajte na TV Vijesti večeras od 20 sati.

Pokrovitelji emisije su IDEA prodavnice.

Bonus video: