Od danas kreće prodaja karata nove avio kompanije To Montenegro: Prvi let 10. juna ka Beogradu

"Početak naših operacija svakako će obilježiti let za Sarajevo, mi smo veoma ponosni što možemo da podržimo našu fudbalsku reprezentaciju na taj način"

68161 pregleda 1117 reakcija 60 komentar(a)
Foto: Printscreen/YouTube/TV Vijesti
Foto: Printscreen/YouTube/TV Vijesti

Prodaja karata nove avio kompanije To Montenegro kreće danas a prvi komercijalni let 10. juna ka Beogradu, rekla je gostujući u Bojama jutra TV Vijesti Mina Muković portparolka kompanije.

"Danas najavljujem prodaju, prodaja će krenuti sa promo-akcijom. Ta promo-akcija će važiti za povratnu kartu i iz Tivta i iz Podgorice po cijeni od 109 eura. Radi se o ograničenom broju sjedišta, pa bih ohrabrila korisnike da što prije kreću sa kupovinom po ovoj cijeni".

Korisnici će moći da uđu na sajt airmontenegro.com i da tamo rezervišu karte.

"Sajt je jednostavan za korišćenje, lako će se snaći. Kreće prodaja od danas. Još jednom da naglasim, to kreće za letove od 10. juna iz Tivta i Podgorice, sa promotivnim cijenama", kazala je Muković.

"Početak naših operacija svakako će obilježiti let za Sarajevo, mi smo veoma ponosni što možemo da podržimo našu fudbalsku reprezentaciju na taj način. Za Sarajevo će za sada biti organizovan samo taj čarter let, ali to ne znači da Sarajevo neće biti destinacija i budućeg redovnog komercijalnog saobraćaja. To je svakako nešto što ćemo razmotriti u kompaniji", kazala je ona.

Bonus video: