Kada će Dom za stare u Podgorici primiti prve stanare?

Dom zdravlja Podgorica organizuje mobilne punktove za maturante za vakcinaciju protiv difterije i tetanusa. Gdje će biti postavljeni?

11726 pregleda 3 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Kamen temeljac za izgradnju Doma starih na Starom aerodromu u Podgorici, postavljen je u decembru 2017. godine, s rokom izgradnje od 30 mjeseci. Tri i po godine nakon toga dom još nije primio prve stanare. U međuvremenu promijenio je direktora, Gorana Kušrviju na tom mjestu zamijenila je Jelena Šofranac. Kada će dom konačno otvoriti svoja vrata?

U jutarnjem programu TV Vijesti u utorak, 22. juna pogledajte i:

- Najbolji interes djeteta - načelo je kojim bi trebalo da se vode svi, no da li je u praksi baš tako? Kako izbjeći teške scene čiji smo svjedoci bili prethodnih dana i kako da roditelji nastave da budu roditelji i nakon razvoda?

- Hoće li i u kojoj mjeri novi lijek za Alchajmerovu bolest koji je američka Uprava za hranu i ljekove odobrila, prvi nakon 20 godina, olakšati život oboljelima?

- Roditelji učenika OŠ “Vladimi Nazor” čija djeca već mjesecima nastavu pohađaju online zbog nebezbjednih učionica najavljuju protest.

- Dom zdravlja Podgorica organizuje mobilne punktove za maturante za vakcinaciju protiv difterije i tetanusa. Gdje će biti postavljeni?

- Kako pravilno gajiti orhideju?

Bonus video: