I vladajuće partije kritikuju Vladu zbog plana da u Vili Gorica obilježi godišnjicu pobjede na izborima

Godišnjicu pobjede na parlamentarnim izborima 30. avgusta 2020. godine, Vlada je naumila da proslavi u Vili Gorica, državnom objektu, namijenjenom za državne, a nikako partijske prijeme i od novca svih građana

42179 pregleda 101 reakcija 33 komentar(a)
Predsjednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić, Foto: Screenshot/TV Vijesti
Predsjednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić, Foto: Screenshot/TV Vijesti

Nakon opozicije, i vladajuće partije kritikovale su plan Vlade da 30. avgusta u Vili Gorica u Podgorici obilježi godišnjicu pobjede na izborima.

Iz Vlade su na prijem pozvali i pojedine čelnike opozicije koja je jasna da se ovdje radi o zloupotrebi državnih resursa.

Godišnjicu pobjede na parlamentarnim izborima 30. avgusta 2020. godine, Vlada je naumila da proslavi u Vili Gorica, državnom objektu, namijenjenom za državne, a nikako partijske prijeme i od novca svih građana.

Iz opozicije su odmah oštro kritikovali Vladu optužujući je da zloupotrebljava državne resurse u političke svrhe.

Vladajuće stranke, dok su bile opozicija, godinama su optuživale bivšu vlast za zloupotrebu državnih resursa u partijske svrhe.

Sada vladajuće Socijalistička narodna parija (SNP) i Građanski pokret URA tvrde da Demokratska partija socijalista (DPS) nema moralno pravo da ih kritikuje jer su njihovi članovi pravosnažno osuđivani za to.

Ipak i oni se ne slažu sa načinom proslave.

Bonus video: