Via Balcanica: Zimska turistička sezona u skijaškim centrima u BiH, Crnoj Gori i Kosovu

Kako teku pripreme za novu sezonu na olimpijskim planinama Bjelašnici i Jahorini, u crnogorskim turističkim centrima Kolašin, Žabljak i Sinjajevina, kao i na Šar-planini, Hajli i Bogi na Kosovu

2904 pregleda 0 komentar(a)
VIA Balcanica, Foto: Privatna arhiva
VIA Balcanica, Foto: Privatna arhiva

Predstojeća zimska turistička sezona u najpoznatijim skijaškim centrima u BiH, Crnoj Gori i Kosovu, tema je novog izdanja regionalnog magazina Via Balcanica.

Via Balcanica
foto: Screnshot/TV Vijesti

Saznajte kako teku pripreme za novu sezonu na olimpijskim planinama Bjelašnici i Jahorini, u crnogorskim turističkim centrima Kolašin, Žabljak i Sinjajevina, kao i na Šar-planini, Hajli i Bogi na Kosovu.

Via Balcanica
foto: Screnshot/TV Vijesti

U magazinu Via Balcanica i o novim projektima, razvoju skijaške infrastrukture, smještajnim kapacitetima i gastronomskoj ponudi na ovim planinama, a gledaoce očekuje i zanimljiva priča o vožnji motornim sankama iz Kolašina do Žabljaka planinom Sinjajevinom.

Via Balcanica
foto: Screnshot/TV Vijesti

Nedjeljom od 21h pratite novu sezonu magazina Via Balcanica u kojem će kroz zanimljive desetominutne reportaže, redakcije sarajevskog O kanala, Televizije Vijesti i prištinske TV Koha približiti život građana Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Kosova.

Bonus video: