Parking u centru Podgorice - nemoguća misija?

Vlasnici automobila koji su parkirani tako da onemogucavaju prolaz drugim vozilima, ostavljaju cjeduljice sa brojem telefona pa oni koji žele da izađu treba samo da pozovu vlasnika i sačekaju par minuta dok se on ne pojavi

12514 pregleda 13 komentar(a)
Foto: Printscreen/YouTube/TV Vijesti
Foto: Printscreen/YouTube/TV Vijesti

Potraga za parking mjestom radnim danima u centru Podgorice, postala je jutarnja rutina umjesto razgibavanja za sve koji svoj posao ili obaveze obavljaju u ovom dijelu grada. Trka za slobodnim parking mjestom odvija se po nepisanim pravilima, poznatim samo iskusnim vozačima.

Vlasnici automobila koji su parkirani tako da onemogucavaju prolaz drugim vozilima, ostavljaju cjeduljice sa brojem telefona pa oni koji žele da izađu treba samo da pozovu vlasnika i sačekaju par minuta dok se on ne pojavi. Ako se pak dogodi da vlasnik kojim slučajem ne odgovori na poziv, stanari okolnih zgrada znaće gdje ga možete potražiti.Dovoljno je samo da pritisnete sirenu I neko od njih će sigurno proviriti kroz prozor.

Neki su opet riješili da sačuvaju svoje mjesto tako što će postaviti kamenje na ulicu ili tablu sa upozorenjem ali ni to nekad ne pomaže.

Više u prilogu TV Vijesti.

Bonus video: