Via Balcanica: Preduzetnici za primjer

U novom izdanju magazina u nedjelju od 21h pogledajte zanimljive priče o uspješnim preduznicima iz Crne Gore, Iz BiH i sa Kosova

3855 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Zombijana
Foto: Zombijana

Iako su svi, manje – više, imali priliku da napuste svoju domovinu, mladi preduzetnici su odlučili su da ostanu i pokrenu sopstveni biznis.

TV Vijesti
foto: TV Vijesti

Koji je recept i šta je ključno za uspjeh na tržištu znaju vlasnici prvog digitalnog poljoprivrednog oglasnika i biznisa za brendiranje crnogorskih proizvoda.

TV Vijesti
foto: TV Vijesti

Zanimljiva priča stiže iz gradića na sjeveroistoku Bosne i Hercegovine o vlasniku firme koji je proizvodnju vatrogasnih vozila preselio iz inostranstva bliže radnicima.

TV Vijesti
foto: TV Vijesti

U novom izdanju magazina pogledajte i kako preduzetnici s Kosova čuvaju životnu sredinu i animiraju zajednicu. Dokaz da prikupljanje otpada i izrada sapuna mogu biti pozitivna priča.

Nedjeljom od 21h pratite novu sezonu magazina Via Balcanica u kojem se kroz zanimljive desetominutne reportaže, redakcije sarajevskog O kanala, Televizije Vijesti i prištinske TV Koha približiti život građana Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Kosova.

Bonus video: