Srzentić u maju najavila nastavak pregovora sa PayPal-om, od tada muk

Iako je Srzentić obećala da će popraviti do sada ne baš reprezentativnu komunikaciju sa medijima, na pitanja Televizije Vijesti povodom pregovora sa PayPal-om, od ponedjeljka nije odgovoreno

29969 pregleda 80 komentar(a)
Tamara Srzentić, Foto: TV Vijesti
Tamara Srzentić, Foto: TV Vijesti

Iako je još u maju ministarka javne uprave, digitalnog društva i medija Tamara Srzentić najavila nastavak pregovora sa jednim od najpoznatijih svjetskih servisa za onlajn transakcije PayPal-om, povodom ove teme otada se nije oglašavala.

Crna Gora i dalje nije potpuno uključena u ovaj sistem što znatno otežava poslovanje kompanijama koje sarađuju sa strancima, jer u Crnoj Gori postoji mogućnost uplaćivanja, ali ne i naplate novca iz inostranstvu.

Osim toga, brojne kompanije koje bi željele da počnu biznis u Crnoj Gori, odustaju upravo zbog ovoga, kažu stručnjaci.

Da su predstavnici najvećeg svjetskog servisa za onlajn transakcije novca, kompanije zainteresovani za nastavak saradnje sa Crnom Gorom, Srzentić je najavila još u maju. Od maja, međutim, ni riječi o ovoj temi.

Iako je, povodom obilježavanja godišnjice formiranja Vlade, Srzentić obećala da će popraviti do sada ne baš reprezentativnu komunikaciju sa medijima, na pitanja Televizije Vijesti povodom pregovora sa PayPal-om, od ponedjeljka nije odgovoreno.

Bonus video: