Novogodišnja noć na TV Vijesti: Preko 50 crnogorskih izvođača pjevaće za vas!

Najveći hitovi i više od 50 crnogorskih muzičara očekuju one koji se odluče da 2022. dočekaju uz male ekrane i to uz najgledaniju crnogorsku televiziju

43693 pregleda 40 reakcija 30 komentar(a)
Foto: Mika PROART
Foto: Mika PROART
Ažurirano: 31.12.2021. 19:18h

Spremite se za četiri sata dobre muzike.

Najveći hitovi i više od 50 crnogorskih muzičara očekuju one koji se odluče da 2022. dočekaju uz male ekrane i to uz najgledaniju crnogorsku televiziju. Uz muziku, onako kako je to i najbolje, moći će da uživaju i u dobrom raspoloženju isprate 2021. godinu.

Velika novogodišnja proslava počeće od 20 sati, kada će Danijel Alibabić održati mini koncert u okviru kojeg će otpjevati neke od svojih najpopularnijih pjesama i pokazati zašto je jedan od najtraženijih klupskih pjevača ne samo na prostorima Crne Gore već i širom regiona.

Drugi blok namijenjen je ljubiteljima pop-rok zvuka, a svoje pjesme, kao i numere kolega, između ostalih, pjevaće: Marijana Zlopaša, Bojan Marović, Milena Vučić, Jelena Kažanegra, Andrijana Božović, Andrea Demirović, Ivana Popović Martinović, Bane Nedović, Jelena Božović, Marko Vukčević, Anita Popović, Nina Žižić, Suzana Tot i mnogi drugi.

Posljednji sat 2021. godine posvećen je mladim nadama crnogorske muzičke scene, koji su publici poznati zahvaljujući muzičkim takmičenjima. Oni će, gledateljke I gledaoce kraj malih ekrana animirati uz dobro poznate hitove, a pjevaće ih: Krstinja Matanović, Dijana Hazirović, Željko Vukčević, Rizo Feratović, Tamara Vujačić i Uglješa Radonjić.

Nijedno veselje ne može proći bez starogradskih pjesama, pa će tako posljednji dio programa biti namijenjen upravo onima koji uživaju uz ovaj žanr kroz koji će ih pjesmom voditi: Branka Šćepanović, Šukrija Žuti Serhatlić, Zdravko Đuranović, Tanja Šeter, Dejan Škuletić, Igor Đurović, Esad Merulić...

Novogodišnji program snimljen je u produkciji MIKA PROART-a, generalni pokrovitelj je Meridijan, a prijatelji su Rada, Suza, hotel Hilton, Tošković doo, kao i vinarija Kutjevo.

Novogodišnja proslava počela je u pet do pet i to programom za najmlađu gledalačku publiku. Više od šest stotina mališana različitih uzrasta pjevalo je, plesalo, glumilo i pokazalo publici svoje raskošne talente.

Pčelica
foto: Pčelica

Mališane su uveseljavali vršnjaci iz emisije "Pčelica", plesnih škola “Beauty”, “Dream” i“Habanera”, muzički horovi “Zvjezdice” i “D moll”, mnogobrojni dječiji muzički solisti iz cijele Crne Gore i polaznici škole glume “Arlekin”.

Opraštamo se od 2021. godine, ali ne i od dobrih navika, zato sa televizijom Vijesti uplovite u novu 2022. godinu!

Bonus video: