TV Vijesti: Emilija prva beba rođena u KCCG

U prvim satima Nove godine rođeno sedam beba

22255 pregleda 16 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Ažurirano: 01.01.2022. 18:41h

Novogodišnja noć Podgorici je donijela sedam beba.

Prvorođena u porodilištu Kliničkog centra,u 2022. godini, je Emilija koja je, na ulasku u novo ljeto, na najljepši način iznenadila svoju majku.

"Beba je odlično, krupna je bebica, na majku i na tatu, ali super, super, sve je prošlo odlično. Porođaj je protekao super. Iskreno, ja sam još uvijek iznenađena, nisam se nadala. Jeste da je beba prošla termin, ali me je prijatno iznenadila, najljepši mogući poklon koji sam mogla da dobijem", kazala je Televiziji Vijesti Aleksandra Gavranić, majka prvorođene bebe.

Nakon Emilije, u porodilištu Kliničkog centra rođena su tokom noći još dva dječaka i četiri djevojčice. Sve bebe dobile su najviše ocjene

"Prva beba je rođena u 01:35 minuta. Beba i majka su dobro, porođaj je protekao u redu. Nakon toga je bilo još šest porođaja i svi su porođaji protekli uobičajeno", rekao je za TV Vijesti ginekolog u KCCG Goran Lazarević.

On kaže da je prošla godina bila jedna od rekordnih, sa ukupno 3.196 porođaja i poručuje kako bi želio da nam i ova donese bar toliko djevojčica i dječaka.

Bonus video: