Radulović: Odlazeći ministri ne rade punom parom, oni zapošljavaju punom parom

"Nema dileme da to odgovorna vlada ne bi trebala da radi zbog odgovornosti prema svojim građanima", kaže Radulović

4760 pregleda 9 komentar(a)

Odlazeći ministri ne rade punom parom, oni zapošljavaju punom parom, i to zapošljavaju tamo gdje ne bi trebalo to da rade, a ne zapošljavaju ondje gdje za to postoji realna potreba i realni uslovi, smatra novinar Monitora Zoran Radulović.

"To što sad vlada radi, ta zapošljavanja, dalo bi se donekle pričati o tome jesu li ona zakonita ili nisu, da li vlada u tehničkom mandatu to može da radi ili ne ali nema dileme da to odgovorna vlada ne bi trebala da radi zbog odgovornosti prema svojim građanima", kaže Radulović u Bojama jutra.

Dodaje da politička elita sada pred građanima igra namještenu utakmicu, čiji rezultat unaprijed znaju.

"Mi ih naslućujemo, imamo neke informacije, recimo da u ovom trenutku ja znam dva moguća konačna ishoda. Ono što znamo je da Demokrate neće učestvovati u tim pričama, da DF gotovo izvjesno neće biti u toj vladi. Otpilike jedina nedoumica sada u tom prvom koraku jeste da li će SNP biti u vladi ili neće. Tek onda je to stvaranje nekog da kažem čvrstog jezgra i već je izvjesno da će im dps dati podršku kao manjinskoj vladi, i poprilično je izvjeno da DF to neće uraditi", rekao je.

Bonus video: