Obavljeno žrijebanje izbornih lista za izbore u Ulcinju, Mavrić: Da izbori proteknu u što mirnijem tonu

U našem najjužnijem gradu još nema uobičajene predizborne atmosfere i euforije. Partije vjeruju da će tako i ostati

5736 pregleda 1 komentar(a)
Ulcinj (Ilustracija), Foto: Printscreen/YouTube/TV Vijesti
Ulcinj (Ilustracija), Foto: Printscreen/YouTube/TV Vijesti

Opštinska izborna komisija u Ulcinju obavila je žrijebanje izbornih lista za lokalne izbore 27 marta. Na izborima u Ulcinju učestvovaće pet izbornih lista.

Prva na listiću za lokane izbore u Ulcinju 27. marta je koalicija Demokratske unije Albanaca i Demokratskog saveza u Crnoj Gori. Redni broj dva pripao je Demokratama, a tri – novoj koaliciji URE, SD-a, SDP-a, Albanske alternative i Demokratske partije Fatmira Đeke - “Za novi početak”.

Četvrta na listiću je FORCA, a peta koalicija Demokratske partije socijalista (DPS) i Bošnjačke stranke.

U našem najjužnijem gradu još nema uobičajene predizborne atmosfere i euforije. Partije vjeruju da će tako i ostati.

"Očekujem da će kampanja u Ulcinju takođe biti mirna, bez nekih političkih borbi. Siguran sam da će koalicija Za novi početak donijeti ubjedljivu pobjedu u našem gradu", kazao je Ćazim Hodžić iz koalicije Za novi početak.

"Da izbori proteknu u što mirnijem tonu, u smislu da anomoziteti koji su bili prethodnih godina - da se stišaju I da se skoncentrišemo na programe koje svaka lista predstavlja za razvoj našeg grada", navodi Ardian Mavrić iz FORCE.

"Očekujemo dobre rezultate, iako su nas ovi izbori zatekli malo nepripremljene ali smo se brzo organizovali i izašli pred građane sa konkretnom ponudom I listom mladih kandidata, koji su se dokazali u svojim profesijama", kazao je Driton Salaj iz koalicije DUA i DSCG.

"Mi smo ubijeđeni da će naši građani birati najkvalitetniji kadar koji će ih voditi u naredne četiri godine. Mi smo ubijeđeni da će građani upravo taj kvalitet prepoznati na našoj listi", ističe Elizabeta Mrnjačević iz koalicije DPS-BS.

Vlast u Ulcinju trenutno vrše DPS, Demokratska partija, DUA, Bošnjačka stranka i SD dok su u opoziciji FORCA, URA I SDP.

Bonus video: