Vujičić: Parlament ne radi, poslanicima to u redu, građani da se zapitaju da li su to njihovi reprezenti

Navodi da je na sceni situacija u kojoj se vidi neodgovornost političkih partja koji "zarad krajnje uskih političkih itneresa stavljaju po strani ono što su potrebe i želje građana, a to je bolji život"

4174 pregleda 27 reakcija 7 komentar(a)

Građani treba da se zapitaju da li su u Skupštini njihovi pravi reprezenti i to pokažu na narednim izborima, rekao je u Bojama jutra Zoran Vujičić iz Građanske alijanse.

Navodi da je na sceni situacija u kojoj se vidi neodgovornost političkih partja koji "zarad krajnje uskih političkih itneresa stavljaju po strani ono što su potrebe i želje građana, a to je bolji život".

"Imamo s jedne strane priču na koji način će se doći do manjinske vlade, a sa druge strane bujanje cijena o kojem niko ne vodi računa. Građani su ti koji su izabrali sve ove predstavnike političkih partija i pitanje je da li su ovo i željeli. Niko ne shvata da je ovo teren u kojem DPS vuče glavne konce", rekao je.

Dodaje da sve političke partije koje hoće da uđu u vladu moraju da shvate da bez saglasnosti DPS-a nijedna stvar neće moći da se riješi.

"Poražavajuće je da parlament ne radi, da se ne saziva sjednica Skupštine, da ne možemo da riješimo povećanje cijena goriva i predstavnicima političkih partija je to u redu. Građani treba da se zapitaju da li su oni njihovi pravi reprezenti i to pokažu na predstojećim lokalnim, pa i parlamentarnim izborima", poručio je Vujičić.

Bonus video: