Milovac: I dalje imamo Medeničin kadar koji sprečava da slučajevi budu dovedeni do kraja

Oni koji su podnosili krivične prijave protiv bivših visokih funkcionera Demokratske partije socijalista (DPS), ali i oni koji o njima pišu nijesu iznenađeni time, ali očekuju da će promijenjeno Tužilaštvo konačno riješiti Abu Dabi slučaj i ostale koji ukazuju na korupciju

20127 pregleda 13 komentar(a)
Milovac, Foto: Screenshot YouTube TV Vijesti
Milovac, Foto: Screenshot YouTube TV Vijesti

Ni gotovo pet i po mjeseci otkad je Skupština na zahtjev Specijalnog državnog tužilaštva (SDT) skinula imunitet poslaniku Petru Ivanoviću, koji se sumnjiči za zloupotrebu službenog položaja u slučaju dodjele novca iz Abu Dabi fonda, po ovom pitanju ništa se ne dešava.

Oni koji su podnosili krivične prijave protiv bivših visokih funkcionera Demokratske partije socijalista (DPS), ali i oni koji o njima pišu nijesu iznenađeni time, ali očekuju da će promijenjeno Tužilaštvo konačno riješiti Abu Dabi slučaj i ostale koji ukazuju na korupciju.

Sagovornici Televizije "Vijesti" se uzdaju da će promijenjeno Tužilaštvo krenuti da rješava krupne slučajeve, u prvom redu Abu Dabi zbog koga je prošle godine saslušano više osoba.

Specijalno državno tužilaštvo Ivanovića sumnjiči da je kao bivši ministar poljoprivrede u toku 2015. do aprila 2016. godine, između ostalog, nezakonito stekao imovinsku korist od preko 30 hiljada eura, tokom sporne dodjele sredstava iz Abu Dabi fonda.