Milošević: Odlaganjem izbora partije traže vremena da se neke stvari zaborave

"Vjerovatno je potrebno vremena da se teren stabilizuje. Interesantno je da ako u tih 13 spadaju i ove pod prinudnom upravom, Budva i Tivat, biće zanimljivo vidjeti na koji će način to doprinijeti pripremi turističke sezone", rekao je Milošević

6591 pregleda 2 komentar(a)

Proces identifikacije osoba koje su dojavile u bombe u školama širom Crne Gore je dosta komplikovani proces.

"Samim tim što je poslato toliko poruka navodi nas na zaključak da je cilj bio da se poremeti rad institucija. Djeca i ovako ne idu u školi, časovi traju trideset minutra, škola ničemu ne liči zadnje dvije godine pa ih ni ove bombe sa tog aspekta ih neće poremetiti", rekao je Milošević.

Komentarišući navode da će poslanici predati zahtjev Skupštini da se izbori u 13. opština odlože za oktobar Milošević navodi da partije hoće da vide da li će nova skupštinska većina da klikne.

"I traže vremena da se neke stvari zaborave. Vidite da u SNP-u koliko god ima nekog jedinstva, na terenu se to ne odražava. Vjerovatno je potrebno vremena da se teren stabilizuje. Interesantno je da ako u tih 13 spadaju i ove pod prinudnom upravom, Budva i Tivat, biće zanimljivo vidjeti na koji će način to doprinijeti pripremi turističke sezone", rekao je Milošević.

Kazao je da se na društvenim mrežama može vidjeti da su hoteli u panici.

"Ne znam da li to odražava njihovu situaciju na bukingu."

Kada je riječ o formiranju nove Vlade, Milošević pretpostavlja da će doći do rebalansa budžeta, reorganizacije i sistematizacije ponovo.

"Vidim da je već napravljen dogovor oko Uprave za carinu, da je ministar u odlasku donio odluku i imenovao kadar URE a ne iz kuće, koji poznaje situaciju. Taj proces će trajati određeni vremenski period, vjerovatno će biti neke sječe", smatra Milošević.

Bonus video: