Nakon ponovnog pucanja cijevi: Ulica Nikole Đurkovića u Podgorici ostala raskopana

"Želim da neko ko je odgovoran preduzme nešto ozbiljnije i uradi barem dio onoga što obećavaju", rekao je Miodrag Grujičić

10309 pregleda 1 komentar(a)
Detalj iz ulice Nikole Đurkovića, Foto: Screenshot/TV Vijesti
Detalj iz ulice Nikole Đurkovića, Foto: Screenshot/TV Vijesti

Nakon ponovnog pucanja vodovodne cijevi, u ulici Nikole Đurkovića u podgoričkom naselju Masline, nadležne službe sanirale su kvar na cijevi ali ostalo je dosta nedovršenog posla.

Ulica je ostala raskopana.

"Nalazimo se samo kilometar od centra grada odnosno od Skupštine opštine Podgorica, gdje živimo u lošim uslovima, velika neodgovornost stoji na njima i na njihovim javnim preduzećima, Vodovodu i Putevima. Ovo ruglo koje se već dugo vremena ponavlja, ne možemo da shvatimo zašto, zar nisu osposobljene službe javnih komunalnih preduzeća odnosno Vodovoda i Puteva da ovo jednom više urade", istakao je u Bojama jutra na TV Vijesti Miodrag Grujičić, koji živi u toj ulici.

On je rekao da je ovo sigurno deseti put da pucaju cijevi.

"Prije sedam dana je pukla cijev, obavijestili smo vodovod, dva-tri dana nisu došli, poslije su se pojavili, iskopali ovo kao što vidite i navodno opravili. Želim da neko ko je odgovoran preduzme nešto ozbiljnije i uradi barem dio onoga što obećavaju", rekao je Grujičić.

Bonus video: