OŠ "Vladimir Nazor", iako bez građevinskog zdanja, obilježava 64. rođendan

"Iako smo trenutno bez našeg građevinskog izdanja, dokazali smo da smo ostali hram znanja", poručila je direktorica škole Ljiljana Marković

2766 pregleda 0 komentar(a)
OŠ "Vladimir Nazor", Foto: Boris Pejović
OŠ "Vladimir Nazor", Foto: Boris Pejović

Osnovna škola "Vladimir Nazor" obilježava 64. rođendan koji se tradicionalno organizuje svake godine, a direktorica škole Ljiljana Marković je kazala da je ponosna na mnoge uspjehe učenika kako na državnim tako i na opštinskim takmičenjima.

"Iako smo trenutno bez našeg građevinskog zdanja, dokazali smo da smo ostali hram znanja, dokazali smo da našu školu ne čini samo građevina koje nema već da njeno ime nose ponosno učenici i nastavnici naše škole", istakla je Marković.

Ona se zahvalila svim nastavnicima, učenicima i roditeljima na strpljenju, toleranciji i poručila da se nada da će ostati ujedinjeni u nadi i strpljenju da će uskoro početi gradnja nove škole.

Učenica Sofija Raković je rekla da su se maksimalno potrudili, bez obzira na okolnosti.

"Nastavnici i učenici škole su se maksimalno potrudili bez obzira na okolnosti u kojima se nalazimo. Biće bezbroj aktivnosti, dječiji kulturni sadržaj je izvanredan i biće zanimljivo", dodala je Raković.

Učenik Jovan Nikić je kazao da se nada da će naredni rođendan škole proslaviti u novoj školi.

"U početku je bilo malo neobično ali smo se jako brzo prilagodili nastavnom programu u drugoj školi i sve je prošlo kako treba", rekao je Nikić.

Bonus video: