Počinju ljetnje Boje jutra

U naredna dva mjeseca dobro poznata ekipa vas vodi na skrivena mjesta crnogorskog primorja, pozorišne daske, muzičke spektakle, a zajedno ćemo otkriti i ljepote sjevera Crne Gore

13017 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock.com
Ilustracija, Foto: Shutterstock.com

U ponedeljak, 4. jula počinju ljetnje Boje jutra.

U naredna dva mjeseca dobro poznata ekipa vas vodi na skrivena mjesta crnogorskog primorja, pozorišne daske, muzičke spektakle, a zajedno ćemo otkriti i ljepote sjevera Crne Gore.

Ovog ljeta vraćamo se metropoli turizma, a naš studio je u hotelu Mediteran u Bečićima. No naši reporteri uživo svakog jutra donose priče iz Kotora, Tivta, Herceg Novog i ostalih primorskih gradova.

Od tema za ponedeljak, 4. jul, izdvajamo:

- Koronavirus: Kakve nas mjere očekuju za 15 dana?

- Koliko je trenutno turista i sa kojih tržišta kod nas, koliko smo zaradili od sezone tokom juna, je li kampanja u državama Zapadne Evrope dala rezultate, koliko je vraćanje akciza na gorivo za vlasnike jahti uticala na nautički turizam?

- Budva je jednu od najneizvjesnijih turističkih sezona, zbog rata koji bukti u Ukrajini i velike ekonomske krize koja je uslijedila, dočekala pod prinudnom upravom. Kako sve funkcioniše bez potpune vlasti i učešća predstavnika građana?

- Kako su hotelijeri dočekali ovu sezonu i kakvu posjećenost bilježe?

- Glavne naslove dnevne štampe komentariše novinar Nikola Marković.

- Uživo iz Kotora izvještavamo o Kotorskom festivalu pozorišta za djecu.

- Počela žetva: Koliko pšenice proizvodimo?

- Podgorički boem Edo Abdović i Kumare predstavili titogradsku priču u spotu "Javi se kumara".

Bonus video: