Vukićević: Obratio nam se samo zamjenik predsjednika Odbora za obrazovanje, Abazović doprinosi našoj degradaciji

"Direktor Zadruge Stanišić je vrlo licemjerno pružio potpunu podršku, što smatramo da je vrhunac bezobrazluka pošto nas je i sam on doveo u ovu situaciju. Imam osjećaj da se podsmijeva ovome, očigledno očekuje neke benefite preko naših leđa još jednom", istakla je Vukićević

5178 pregleda 6 komentar(a)
Foto: Printscreen/YouTube/TV Vijesti
Foto: Printscreen/YouTube/TV Vijesti

Budvanskim prosvjetnim radnicima koji su sinoć prenoćili ispred zgrade Opštine se samo obratio zamjenik predsjednika Odbora za obrazovanje, kazala je prosvjetna radnica i članica Udruženja podstanara Budva Marija Vukićević.

"Predočio nam je da će se založiti za nas, ali mi smo poslali zvaničan dopis predsjedniku Odbora za obrazovanje, predsjednici Skupštine i generalnom sekretaru. Zahtijevali smo da se hitno sastane Odbor i da imaju samo jednu tačku dnevnog reda", kazala je Vukićević za Boje jutra.

Prosvjetari su juče pozvali premijera Dritana Abazovića da hitno dođe, međutim kako se to nije desilo, smatraju da su kao profesija "potpuno degradirani" i da sam Abazović "tome doprinosi još više".

"Direktor Zadruge Stanišić je vrlo licemjerno pružio potpunu podršku, što smatramo da je vrhunac bezobrazluka pošto nas je i sam on doveo u ovu situaciju. Imam osjećaj da se podsmijeva ovome, očigledno očekuje neke benefite preko naših leđa još jednom", istakla je Vukićević.

Ona navodi i da je juče bio sastanak povodom turističke sezone, da su u Opštini gostovali Opštini mnogi ministri, "međutim samo nam se obratio zamjenik predsjednika Odbora za obrazovanje".

Dogovor je, kaže Vukićević, da se svakog jutra u 8 sati sastaju na platou ispred budvanske opštine.

Bonus video: