Kraljeva plaža već drugo ljeto zaredom dostupna je svima bez izuzetaka

Ni ove godine, kao ni prethodne, na plaži nema suncobrana, tuševa, toaleta, ali turisti ne mare za to, jer su, kažu, srecni što mogu uživati u ovom prirodnom biseru crnogorske obale

8484 pregleda 9 komentar(a)

Sakrivena od očiju javnosti, dugo je, Kraljeva plaža bila sinonim za luksuz.

Iako je decenijama unazad bila dostupna samo privilegovanim pojedincima, već drugo ljeto zaredom dostupna je svima bez izuzetaka. Ove sezone najčešće je posjećuju porodice sa djecom.

"Nismo ni znali da je besplatna dok nam nije rekao vlasnik apartmana, I onda smo se oduševili, prvi dan smo došli ovdje. Mislim da je sjajna stvar, nisam siguran koliko će još dugo biti tako. Vjerujem da je svima izvanredno iskustvo", kazali su turisti.

Ni ove godine, kao ni prethodne, na plaži nema suncobrana, tuševa, toaleta, ali turisti ne mare za to, jer su, kažu, srecni što mogu uživati u ovom prirodnom biseru crnogorske obale.

Čini se da u tirkiznoj i čistoj vodi naročito uživaju najmlađi posjetioci.

Plaža je otvorena za sve posjetioce zbog sudskog spora, koji je još uvijek u toku, između države i kompanije “Adrijatik propertis” koja je zakupac kako Kraljeve, tako i obližnje Kraljičine plaže ali i ekskluzivnog kompleksa Sveti Stefan.

Turisti se nadaju da će i naredne godine ova plaža biti dostupna svima bez obzira na debljinu novčanika.

Bonus video: