Kolašin 1600 - sidro i sistem za vještačko osnježavanje vjerovatno neće biti završeni do početka sezone

"Nadamo se da će snijeg pasti krajem novembra. Tokom ljetnje sezone imali smo 75 posto više prihoda u odnosu na prošlu godinu, a avgust su "skratile" loše vremenske prilike", rekla je u "Bojama jutra" TV Vijesti pomoćnica izvršnog direktora Skijališta Crne Gore Nataša Pajović

8929 pregleda 7 komentar(a)
Pajović, Foto: Screenshot/TV Vijesti
Pajović, Foto: Screenshot/TV Vijesti

Planirana instalacija ski lifta tipa sidro, kao i postavljanje sistema za vještačko osnježavanje na Ski centru Kolašin 1600 najvjerovatnije neće biti završeni do početka ovogodišnje zimske turističke sezone zbog hakerskih napada na sajt Vlade.

To je saopštila u "Bojama jutra" TV Vijesti pomoćnica izvršnog direktora Skijališta Crne Gore Nataša Pajović.

"Portal za javne nabavke nije bio u funkciji pa nismo sigurni da li će kolege uspjeti da završe planirani projekat do početka zimske turističke sezone", istakla je i dodala da se nada da će sistem za vještačko osnježavanje biti završeno naredne godine.

Pajović kaže da su spremni za snijeg i očekuju odličnu zimsku sezonu.

"Nadamo se da će snijeg pasti krajem novembra. Tokom ljetnje sezone imali smo 75 posto više prihoda u odnosu na prošlu godinu, a avgust su "skratile" loše vremenske prilike", rekla je.

Trenutno pripremaju staze i parking.

"Parking je prethodne godine proširen za 400 mjesta tako da se nadamo da će proširenje kapaciteta obezbijediti gostima nesmetan dolazak na Ski centar Kolašin 1600", kazala je Pajović.

Bonus video: