Đaci trećeg razreda OŠ "Sutjeska" prvi put održavaju časove u sali za fizičko

Vuletić je kazala da su prošle nedjelje organizovani roditeljski sastanci u drugom i trećem razredu gdje se problematizovalo neodržavanje nastave po ružnom vremenu. Nadaju se da će uskoro i učenici drugih razreda početi sa nastavom

6030 pregleda 7 komentar(a)

OŠ "Sutjeska" je preopterećena i u njoj uči 1.500 đaka umjesto predviđenih 700. Zbog opterećenja teško je pronaći način da školska fiskulturna sala svima bude dostupna, pa djeca do petog razreda, kada su vremenski uslovi loši, ne održavaju nastavu iz fizičkog.

Jelena Vuletić, majka učenika drugog i trećeg razreda kazala je u Bojam jutra da su prošle nedjelje održani roditeljski sastanci u oba rezreda..

"Na oba nivoa bilo je pokrneuto pitanje neodržavanja fizičkog kada je ružno vrijeme. Dobili smo informaciju da će treći razred krenuti sa održavanjem časova. Juče su imali prvi čas, a kako mi je sin rekao upoznali su se sa salom, i samo oni su bili u njoj", rekla je Vuletić.

Navodi da nemaju informcije kada će drugi razred krenuti sa održavanjem nastave.

"Nadam se da će se to desiti i nadam se da će fokus medija i nadležnih biti na rješavanju tog problema", poručila je Vuletić.

Bonus video: