Janjušević prekinuo štrajk glađu, funkcioneri opštine Danilovgrad ga uvjerili da će riješiti problem stajališta

Tražimo to jedno osnovno da možemo da iskrcamo i ukrcamo putnike kao i do sad što je bilo. Jer nijesu ti građani iz Danilovgrada, građani drugog reda", kazao je Janjušević.

11232 pregleda 6 komentar(a)
Foto: Jelena Jovanović
Foto: Jelena Jovanović

Vozač autobusa jednog danilovgradskog prevoznika Dragan Janjušević prekinuo je štrajk glađu započet prekjuče zbog, kako je rekao, nefer odnosa prema građanima Danilovgrada, koji svakodnevno putuju do Podgorice.

Jedina dozvoljena stajališta u Podgorici, koja mogu koristiti prevoznici, su kod tržnog centra Big fashion i na Autobuskoj stanici, a do prekjuče su putnici mogli da izađu i kod Kliničkog centra, Osnovne škole "Vuk Karadžić" na Zabjelu i ispred Kapital Plaze.

Ovo pravi probleme Danilovgrađanima jer ponekad više plaćaju taksi po Podgorici da bi stigli do konačnog odredišta, nego put između ova dva grada.

Janjušević je prekinuo gladovanje nakon što su ga funkcioneri opštine Danilovgrad uvjerili da će se problem riješiti.

"Zaustavio me je inspektor i naredio, putnici su izlazili i došlo je do negodovanja putnika. Tražimo to jedno osnovno da možemo da iskrcamo i ukrcamo putnike kao i do sad što je bilo. Jer nijesu ti građani iz Danilovgrada, građani drugog reda", kazao je Janjušević.

"Ja sam onkološki pacijent, dolazim iz Danilovgrada u Klinički, i meni je veliko kad mi on napravi uslugu i stane kod Atlas kapitala, a ne kod Kliničkog, jer ja platim prevoz 1,50 euro iz Danilograda, a 1,50 ću da platim od Delte do Kliničkog. Tako nazad. Ili da idem mokra kao što sam jutros", rekla je putnica iz Danilovgrada Dragana Burić Nikolić.

Bonus video: