Radulović: Mandić u novoj ulozi, vidjećemo da li će se to svidjeti njegovim tradicionalnim glasačima

Radulović je rekao i da je predsjednički kandidat Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović favorit za najbolji rezultat u prvom krugu i da je neizvjesnost odakle može povući nove glasače za priželjkivanu pobjedu u drugom krugu

19800 pregleda 22 komentar(a)
Radulović, Foto: TV Vijesti
Radulović, Foto: TV Vijesti

Predsjednički izbori 19. marta biće najneizvjesniji još od prošlog vijeka i trke Mila Đukanovića i Momira Bulatovića, ocijenio je novinar nedjeljnika "Monitor" Zoran Radulović.

On je kazao da je trenutni fokus priče uoči prvog kruga predsjedničkih izbora koncentrisan na to ko će sa strane takozvane vladajuće parlamentarne većine ući u drugi krug.

"Analitičari su saglasni da je nemoguće da se ovi izbori mogu završiti u prvom krugu. Male su razlike, puno toga zavisi od sposobnosti, uspješne mobilizacije glasače, partijske infrastrukture koja će igrati važnu ulogu", rekao je Radulović.

On je naveo i da predsjednički kandidat Demokratskog fronta Andrija Mandić radi nešto što stručnjaci nazivaju ribrending.

"Gledamo Mandića u novoj ulozi i vidjećemo da li će se to svidjeti njegovim tradicionalnim glasačima i hoće li privući nove".

Radulović je rekao i da je predsjednički kandidat Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović favorit za najbolji rezultat u prvom krugu i da je neizvjesnost odakle može povući nove glasače za priželjkivanu pobjedu u drugom krugu.

On je ocijenio i da DPS priželjkuje Mandića kao protivkandidata u drugom krugu.

Bonus video: