Vijesti u pola 7 - Klinički ipak plaća ulje duplo skuplje

Menadžment Kliničkog centra prijeti tužbama Sindikatu slobodnih radnika, iako priznaju da ulje i šećer plaćaju duplo skuplje nego u prodavnicama. Mještani potkomovskih sela kod Andrijevice na pola sata blokirali put Berane - Plav, traže od Vlade da raskine koncesije za šume sa preduzećem "Boj komerc''

5501 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: TV Vijesti
Ilustracija, Foto: TV Vijesti

U Vijestima u pola 7 pogledajte:

  • Premijer Dritan Abazović i dalje tvrdi da novi predsjednik države može staviti van snage ukaz o raspuštanju Skupštine i raspisivanju izbora. Izjave čelnika Evrope sad o tome ali i o mogućem bankrotu do ljeta nazvao cirkusom i pripremom za izbore.
  • Mještani potkomovskih sela kod Andrijevice na pola sata blokirali put Berane - Plav, traže od Vlade da raskine koncesije za šume sa preduzećem "Boj komerc''.
  • Menadžment Kliničkog centra prijeti tužbama Sindikatu slobodnih radnika, iako priznaju da ulje i šećer plaćaju duplo skuplje nego u prodavnicama.
  • Korisnici kredita u švajcarskim francima tvrde da se ne primjenjuje Zakon o konverziji tih kredita u eure, iz Adiko i Centralne banke kažu drugačije.

Više o svemu u pola 7!

Bonus video: