Na putu do mora mnogi turisti moraće preko makadama na Zlatici: Naučili smo da se radovi obnavljaju kada počinje sezona

Kada će biti završen Bulevar Vilija Branta na Zlatici, još se ne zna, jer su se i na ovom projektu ispriječili neriješeni imovinsko-pravni odnosi

10323 pregleda 20 reakcija 22 komentar(a)

Magla na ulazu u Podgoricu, ali od prašine. Tako izgleda nekoliko stotina metara na Zlatici, tik do izlaska na auto-put.

Na putu do mora mnogi turisti moraće preko makadama. Kada će biti završen Bulevar Vilija Branta na Zlatici, još se ne zna, jer su se i na ovom projektu ispriječili neriješeni imovinsko-pravni odnosi.

Uprava za saobraćaj čeka da podgorička Direkcija za imovinu okonča procedure, ali to ne zanima vozače, koji negoduju što u 21. vijeku nema asfalta.

Šta se dešava sa radovima koji su počeli u decembru prošle godine, a trebalo je da budu završeni ovog mjeseca?

"Mi smo kao građani Crne Gore naučili da se kada počinje turistička sezona, obavljaju radovi, što naravno nije normalno", poručio je jedan od vozača.

Kivni su i ugostitelji...

"Kad su počeli radovi evo par mjeseci u taj objekat niko i ne ulazi i ne može da uđe, niti može terasa, ogromni su i nameti države, šta će biti dalje ne znamo, ali što se tiče ovog puta, vidim grešku države", kaže Ilija Bulatović, vlasnik hotela.

Iz Glavnog grada su nam kratko odgovorili da "postupak eksproprijacije nepokretnosti - zemljišta i objekta na katastarskoj parceli broj 3247/2 KO Doljani, još nije okončan".

Bonus video: