Šou „Nikad nije kasno“ u subotu i u ponedjeljak na TV Vijesti

Zbog planiranih izbornih emisija, popularni šou ,,Nikad nije kasno'', TV Vijesti prikazuje u subotu od 20 sati i u ponedjeljak od 21.15h, sa danom zakašnjenja u odnosu na region. Glasanje za takmičare, koji ne uspiju da se direktno plasiraju u naredno kolo, počinje nakon emitovanja epizoda u regionu i traje 24 sata

4134 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Nikad nije kasno
Foto: Nikad nije kasno

Trideset i sedmu epizodu gledaoci TV Vijesti imaće prilike da gledaju u subotu, 10. juna, sa početkom od 20 sati. U žirijskoj stolici, pored Saše Miloševića Mareta, naći će se makedonska pjevačica Kaliopi i šarmantni muzičar Dejan Petrović, a među takmičarima naći će se i poznata takmičarka iz Podgorice, Svetlana Ceca Bulatović.

Vijesti online
foto: Nikad nije kasno

Trideset osma epizoda, u kojoj će nastupiti Dejan Drašković iz Herceg Novog, TV Vijesti emituje u ponedjeljak, 12. juna, sa početkom u 21.15h. U žirijskim stolicama naći će se Milica Todorović i Sergej Ćetković.

vijesti online
foto: nikad nije kasno

Već sljedeće nedjelje, 18.juna, emisija nastavlja da se prikazuje u redovnom terminu – nedjeljom od 20 sati.

vijesti online
foto: nikad nije kasno

Glasanje za takmičare koji ne uspiju da se direktno plasiraju u naredno kolo, počinje nakon emitovanja epizoda u regionu i traje 24 sata.

Ne propustite nove epizode emisije ,,Nikad nije kasno’’ u subotu od 20h i u ponedjeljak od 21.15h na televiziji Vijesti.

Bonus video: