,,Nikad nije kasno’’ - Finalno veče i biranje pobjednika u nedjelju od 21h uživo na televiziji Vijesti

Došli smo do samog kraja još jedne uspješne sezone emisije ,,Nikad nije kasno“, završnu riječ, u odabiru poslednjeg finaliste koga ćemo gledati u velikom finalu u nedjelju u 21h na televiziji Vijesti, imali su gledaoci i poštovaoci ovog velikog muzičkog šoua

17985 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Nikad nije kasno
Foto: Nikad nije kasno

U prvom polufinalu dobili smo prvu šestorku koja ide u veliku završnicu, a u drugom polufinalu stručni žiri je izabrao još pet finalista, dok je o poslednjem takmičaru presudila publika putem Fejsbuk glasanja. Iako je svaki od veterana ostavio poseban utisak na auditorijum, samo onaj sa najvećim brojem vaših glasova uspio je da se plasira u finale.

Nakon predstavljanja svih 12 finalista, među kojima su i takmičari iz Crne Gore Aleksandra Saška Rakonjac i Dejan Drašković, voditeljka Dragana Katić najaviće trenutak kada počinje glasanje putem SMS poruke iz Srbije, Crne Gore, Makedonije i Bosne i Hercegovine.

Pobjednika bira i publika širom svijeta, a i preko društvene mreže fejsbuk, na stranici ,,Nikad nije kasno’’. Trećeg bira stručni žiri koji čine eminetni muzičari koji su bili dio sudijske trojke tokom sezone, njih dvadesetak glasa po evrovizijijskom sistemu.

Naravno, o tom trećem pobjedniku razmatra i stručni žiri koji je u studiju tokom prenosa uživo za najboljeg, u šouu ,,Nikada nije kasno".

Studijski žiri čine predsjedavajući Saša Milošević Mare i pjevači Snežana Đurišić i Haris Džinović.

Finale emisije ,,Nikad nije kasno’’ gledajte u nedjelju od 21h uživo na televiziji Vijesti.

Bonus video: