Nikad nije kasno: Proglašeni pobjednici osme sezone

Emotivnim pričama i sjajnim nastupima, finalisti su iz kruga u krug osvajali žiri, a u noći odluke proglašena su tri pobjednika

4350 pregleda 3 komentar(a)
Foto: Nikad nije kasno
Foto: Nikad nije kasno

U nedjelju je završena osma po redu sezona najemotivnijeg šoua u regionu „Nikad nije kasno“, u kome je briljiralo dvanaest veterana koji su iz različitih razloga tek u poznim godinama ostvarili svoje muzičke snove.

Emotivnim pričama i sjajnim nastupima, finalisti su iz kruga u krug osvajali žiri, a u noći odluke proglašena su tri pobjednika.

Nakon sabiranja Fejsbuk glasova, pobjedu u ovoj kategoriji odneo je Pavle Vitanov iz Strumice, takmičar koji je svojevremeno učestvovao i u „Zvezdama Granda“. On je ubjedljivo trijumfovao sa 34,5 posto glasova publike na Fejsbuku.

Vijesti online
foto: Nikad nije kasno

Laskavu titulu pobjednice SMS glasova ponijela je Sabina Kaltak koju su od šoka i sreće preplavile emocije, a kroz suze radosnice priznala je kako nije očekivala ovaj trijumf.

Vijesti online
foto: Nikad nije kasno

Ništa manji šok nije uslijedio ni nakon što je Petar Spasojević proglašen pobjednikom od strane stručnog žirija, kome je Saša Milošević Mare uz čestitke dodelio statuu.

Vijesti online
foto: Nikad nije kasno

Bonus video: