Kviz ''Želite li da postanete milioner'' srijedom i petkom na TV Vijesti

Novu sezonu najpopularnijeg kviza na svijetu "Želite li da postanete milioner“ gledajte srijedom i petkom u 20h na Televiziji Vijesti

37467 pregleda 12 komentar(a)
Foto: Kviz Milioner
Foto: Kviz Milioner

Osvrnuvši se na prethodnu sezonu omiljenog kviza svih generacija, voditelj emisije Ivan Zeljković istakao je: ,,Prošla sezona Milionera bila je izuzetno uspješna, ne samo po fantastičnoj gledanosti i najvećim nagradama, već najprije po tome što je Milioner opet pokazao kako bi trebalo da izgleda lijepa i pristojna porodična zabava''.

Gledaoci su željni takvih sadržaja. ''Bio sam dirnut, jer su do mene neprestano dolazile slike gde cijele porodice, nekoliko generacija - sjede ispred televizora i zajedno gledaju kviz.''

Kako kaže, tajna uspjeha Milionera upravo i leži u toplim ljudskim pričama, jer svaki takmičar ima neku priču da ispriča i time veže publiku za sebe.

''Za mene je velika čast voditi najpopularniji kviz na svijetu ikad“, dodaje Zeljković u susret emitovanju nove sezone.

Pravila kviza i ove sezone ostaju nepromenjena. Učesnik koji sjedne u vruću stolicu ima zadatak da tačno odgovori na 15 pitanja, kako bi osvojio maksimalnu nagradu. Za svako pitanje su ponuđena četiri odgovora i svako nosi određenu sumu. Na petom i desetom pitanju nalaze se zagarantovane sume. Ukoliko takmičar da pogrešan odgovor, osvaja samo sumu koja mu je poslednja zagarantovana. Takođe, učesnici imaju pravo da odustanu od igre kad god požele.

Takmičari na raspolaganju imaju tri vrste pomoći: „pola-pola“, „pozovi prijatelja“ i „zamjena pitanja“, a vrijeme za razmišljanje je neograničeno.

Kviz "Želite li da postanete milioner“ gledajte srijedom i petkom od 20h na Televiziji Vijesti.

Bonus video: