''Nikad nije kasno'': Dejan Dulović iz Bijelog Polja prvi crnogorski takmičar

U sinoćnoj emisiji ''Nikad nije kasno'' predstavilo se 6 talentovanih pjevača veterana, ali 2 nisu uspjela da se direktno plasiraju u drugi krug takmičenja, a to su Zlatko Vidović i Dejan Dulović iz Bijelog Polja

6721 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Grand televizija
Foto: Grand televizija

Dejan Dulović (51) iz BIjelog Polja poslednji je nastupao u prvoj emisiji nove sezone muzičkog takmičenja ''Nikad nije kasno'', ali to ne znači da je imao najmanje šanse za plasman u sljedeći krug.

Tvrdi da od djetinjstva ima dvije velike ljubavi, a to su kamioni i pjevanje.

Pjevač je izveo najavljeni hit folk muzike ,,Još te nešto čini izuzetnom'' od Miroslava Ilića, a nakon zasluženih aplauza Haris je prvi uzeo riječ.

-Odmah da te pohvalim, dikcija top! Kada se svaka riječ razumije, to je već neki stepen gore. Interpretaciju ćeš morati malo da doradiš, ali je tačna. Nema lijevo-desno, nema glupiranja, nego si je otpjevao na svoj način. Nisi distonirao i to ti je veliki uspjeh – rekao je Haris, a Dejan se zahvalio na lijepim i konstruktivnim komentarima.

Ova dva kandidata sada su prepuštena odluci publike koja putem Fejsbuk glasanja bira jednog od njih koji će nastaviti takmičenje.

Da biste glasali, morate biti ulogovani (prijavljeni) na vaš Fejsbuk profil sa kog možete da glasate samo jednom. Kad date svoj glas ne možete povući ili mijenjati vašu odluku.

Rezultate možete vidjeti odmah nakon glasanja, takođe ih možete proslijediti vašim Fejsbuk prijateljima kako bi i oni dali svoj glas.

Glasanje traje 48 sati, tačnije do utorka, 19. septembra do ponoći i odvija se OVDJE

Bonus video: