Rmandić saslušan u tužilaštvu: "Nastavak pritiska zbog borbe sindikata za bolji položaj policajaca"

Rmandić je Televiziji Vijesti rekao da je mislio da se saslušanje odnosi na, kako je rekao, pokušaj fizičkog obračuna ministra unutrašnjih poslova Filipa Adžića sa jednim starijim čovjekom na protestu ali kako to nije bio predmet interesovanja, nije želio da odgovara na pitanja bez prisustva advokata

17151 pregleda 32 reakcija 32 komentar(a)
Rmandić, Foto: Slađan Fatić
Rmandić, Foto: Slađan Fatić

Predsjednik Nezavisnog sindikata policije Igor Rmandić, po nalogu Osnovnog državnog tužilaštva, pozvan je da da izjavu u podgoričkoj policiji povodom današnjih dešavanja ispred zgrade Ministarstva unutrašnjih poslova.

Rmandić je Televiziji Vijesti rekao da je mislio da se saslušanje odnosi na, kako je rekao, pokušaj fizičkog obračuna ministra unutrašnjih poslova Filipa Adžića sa jednim starijim čovjekom na protestu ali kako to nije bio predmet interesovanja, nije želio da odgovara na pitanja bez prisustva advokata.

Kaže i da mu nije predočeno nijedno njegovo eventualno krivično djelo i da ovo vidi kao nastavak pritiska zbog borbe sindikata za bolji položaj policajaca.

Uoči današnjeg početka protesta Nezavisnog sindikata policije ispred Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) došlo je do verbalnog okršraja Adžića i Rmandića.

Sindikat protestuje zbog boljih uslova rada, dok Adžić tvrdi da su njihovi protesti politički motivisani.

Bonus video: