TV magazin ’’Biljana za vas’’ – subota u 19.10h na TV Vijesti

Crnogorska vajarka Katarina Zlajić pravi torbe od rajsferšlusa i zatvarača

2093 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Biljana za vas
Foto: Biljana za vas

U tv magazinu ’’Biljana za vas’’ gledajte i:

  • Životnu priču bivšeg igrača i sadašnjeg trenera Partizana, Bojana Janića. Govori o izazovima sa kojima se suočava danas, o najtežim momentima u karijeri, kao i o sistemu vrijednosti koje prenosi na svoja dva sina.
  • Koncert u čast Renata Balestre u ’’Narodnom pozorištu’’ u Beogradu. Pogledajte intervju sa njegovom ćerkom Federikom Balestrom - koliko je na nju uticao rad njenog oca i šta će se dalje dešavati sa modnom kućom ’’Balestra’’?
  • Saznajte više o libanskoj kuhinji, njenoj primjeni i njihovim začinima. Raznovrsna, mediteranska kuhinja, koja nudi pregršt zanimljivih kombinacija.
  • Crnogorska vajarka Katarina Zlajić prije nekoliko godina imala je čast da pravi krunu za izbor za Mis Crne Gore. Izuzetno je vješta sa rukama, pravi fantastične torbice od rajsferšlusa i zatvarača. Sve torbice ručno izrađuje od najobičnijih materijala koji zahtijevaju dosta vremena, rada i truda. Italijanski časopis ’’Vogue’’ uvrstio je njen nakit među 16 najperspektivnijih brendova.
screenshot
foto: Biljana za vas
  • Vitamin D ili vitamin sunca, kako ga treba korisititi, koje su dozvoljene doze, a kada možemo da ih prekoračimo? Kada vitamin D može postati štetan po ljudski organizam? Za emisiju je govorila nutricionista Prof. dr. Jagoda Jorga.
  • Mladi reditelj Pavle Terzić, snimio je svoj prvi dokumentarni film o tehno muzici pod nazivom ’’Bajka bespovratnog vremena’’ koji će biti prikazan na filmskom festivalu ,,Beldocs’’. Kroz film se pominju sva kultna mjesta elektro muzike 90-ih od ’’Barutane’’ i ’’Industrije’’.

Opširnije o ovim i ostalim pričama u magazinu ''Biljana za vas“ gledajte u subotu od 19.10h na TV Vijesti.

Bonus video: