,,Nikad nije kasno’’: Petar Dević iz Berana oduševio Nedu Ukraden

Šarmantni Petar Dević (49) iz Berana osvojio je srca publike i žirija odmah kada je zakoračio na Grandovu scenu

4435 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Grand produkcija
Foto: Grand produkcija

Petar Dević rođen je 1974. godine u Beranama. Osnovnu i srednju skolu završio je u Rožajama. Fakultet za sport i fizičko vaspitanje završio je na Beogradskom univerzitetu. Danas živi i radi u Podgorici. Posle duže pauze, nastavio je bavljenje muzikom od 2010. godine. Nastupao je na više koncerata sa bendom „Regeneracija“ iz Berana, kao predgrupa Van Gogu, Amadeus Bendu, Nevernim Bebama.

Diskografsku karijeru nastavio je 2016. godine kada je objavio album „Kad nisi tu“.

U svojoj biografiji je naveo da je kao mali bio jako nestašan dječak, ali da se sve promijenilo od trenutka kada je prvi put uzeo gitaru u ruke. Njegova najveća ljubav pored muzike je sport, pa je tako nekoliko puta bio šampion u stonom tenisu, a i danas je ostao privržen sportu.

''Završio sam fakultet za sport u Beogradu, bavio sam se stoni tenisom i danas se bavim. Igrao sam prvu ligu do prije par godina. 2008. godine sam bio generalni sekretar saveza Crne Gore za taj sport. Član sam jedne organizacije koja se bavi organizaciom takmičenja u sportu. Trenutno sam zaposlen u jednoj firmi koja se bavi međunarodnim transportom tereta''.

Za sebe kaže da je jako emotivan čovjek i ističe da se trudi da pomogne svakome kome je pomoć potrebna.

''Vrlo sam emotivan i trudim se da budem čovjek koji ne čini zlo nikome. Pomažem drugima na sve načine, naravno u skladu sa mogućnostima, bavim se humanitarnim radom'', kazao je Petar u svom profilu.

Crnogorac je posebno oduševio Nedu Ukraden koja je sa Petrom zapjevala tradicionalnu crnogorsku pjesmu i tako mu poželjela dobrodošlicu u takmičenje.

Prije samog nastupa, takmičara je pozdravila Neda Ukraden koja mu je zapjevala pjesmu „Gledala sam s Koma plava“,a odmah joj se i on pridružio pa su ovim kratkim izvođenjem oduševili sve u studiju i kraj malih ekrana.

Kako voli rok i pop muziku, za prvi nastup u emisiji „Nikad nije kasno“, odabrao je numeru „Dodirni me“ kojom je razniježio sve.

Interpretacijom je ostavio sve bez riječi, a onda su se samo nizale pohvale i dobri komentari od strane žirija koji nije imao baš ništa da mu zamjeri.

''Mislio sam da Slaviša neće imati konkurenciju, ali sam se prešao. Svaka čast Petre, ovo je na svom mjestu, po svakom pitanju'',rekao je Nenad Manojlović.

''Fenomenalno odsvirano i fenomenalno otpjevano, bravo za orkestar i za Petra'', dodala je Neda.

''Vidi se zbog čega stoni tenis trpi i što ste u muzici. Apsolutno pravi čovjek na pravom mjestu, čestitam. Ovo je bila ukupna predstava za uživanje'', zaključio je Mare.

Bonus video: