,,Nikad nije kasno’’: Takmičarka iz Podgorice osvojila žiri

Iako se pjevanjem nije bavila profesionalno, Ivana ističe da joj je muzika najveća životna ljubav

13041 pregleda 5 komentar(a)
Foto: Grand produkcija
Foto: Grand produkcija

Ivana Stojović (40) iz Podgorice iznenadila je sve kada je priznala da joj je nepoznata žena prorekla sudbinu i da joj se sve u životu desilo baš kako je ona rekla. Kako kaže, prije mnogo godina uradila je natalnu kartu u kojoj se vidjelo da će posle četrdesete godine doživjeti veliki uspjeh, a to vrijeme je došlo upravo sada.

Iako se ne bavi pjevanjem profesionalno, Ivana kaže da uživa u muzici i priznaje da je spremna da se posveti karijeri.

‘’Kao mala sam bila u školskom horu i voljela sam da pjevam, često su me drugarice molile da pjevam. Nakon srednje škole sam se zaposlila, udala sam se i rodila troje djece, ćerku i dva sina’’.

‘’Moj najveći uspjeh je što sam napravila porodično gnijezdo, imam predivnog supruga koji mi je velika podrška. Svjesna sam da ovaj posao nosi poteškoće, riječ pjevačica u Crnoj Gori i nije baš nekako na velikom nivou’’.

Ivana se publici i žiriju predstavila pjesmom Snežane Savić „I na moju sreću došao je red“, a brzi ritam ove numere doveo je atmosferu do usijanja.

Žiri je nakon toga pohvalio Ivanu i podvukao da niko nema puno iskustva kada su u pitanju nastupi na velikoj sceni.

‘’Lijepo je sanjati i želim da vam kažem da imate takvu jednu radost u oku, ljubav koja se osjeti. Ja sam sve vrijeme gledala u vas i vaše oko, jednostavno kupili ste me’’ – rekla je Ornela.

Bonus video: