VIDEO Bijelo Polje: Tridesetak učenika "zakazalo" nastavak jučerašnje tuče, policija ih spriječila

Prema podacima TV Vijesti, učenik drugog razreda Srednje stručne škole u Bijelom Polju zadobio je lakše tjelesne povrede u jučerašnjoj tuči sa učenikom prvog razreda iste škole i njegovim drugovima

22436 pregleda 5 komentar(a)
Bijelo Polje, Foto: Shutterstock
Bijelo Polje, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 24.11.2023. 21:52h

Nakon tuče učenika jedne osnovne škole u Gusinju prije desetak dana, danas slični snimci dolaze iz Bijelog Polja, samo što su ovoga puta akteri sukoba učenici srednje škole u Bijlom Polju.

Prema podacima TV Vijesti, učenik drugog razreda Srednje stručne škole u Bijelom Polju zadobio je lakše tjelesne povrede u jučerašnjoj tuči sa učenikom prvog razreda iste škole i njegovim drugovima.

UPOZORENJE UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ

U video snimku koji kruži društvenim mrežama dvojica učenika počinju da udaraju jedan drugog, nakon čega se tuči pridružuju i ostali prisutni. TV Vijesti iz bjelopoljskog Osnovnog tužilaštva saznaje da su povodom ovog događaja formirali predmet, a policija je prikupila obavjestenja od devet maloljetnika u prisustvo roditelja.

Policija je danas, kako saznaju TV Vijesti, dobila informaciju da će se ponovo organizovati tuča 30-tak učenika, kao nastavak jučerašnje, ali su policijski službenici preventivno reagovali i izdali upozorenje, nakon čega su se učenici razišli.

Bonus video: