Crnogorka prvi put stala na scenu emisije ,,Nikad nije kasno’’

Barbara Romanov, takmičarka iz Bara oduševila žiri

5104 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Grand produkcija
Foto: Grand produkcija

Barbara Romanov (43) iz Bara, je prvi put stala na veliku scenu i pokazala svima da amateri mogu da zvuče bolje od nekih profesionalaca.

Na samom početku, takmičarka se prisjetila djetinjstva i ispričala priču kako je dobila ime koje je i danas specifično.

''Ime mi je dao moj pokojni otac po glumici, jer su tada bili aktuelni takvi filmovi. U djetinjstvu sam više igrala fudbal i košarku, nisam bila kao žena, više sam bila kao dječak’’ - rekla je ona.

Nikada se ranije profesionalno nije bavila pjevanjem, učestvovala je na jednom festivalu, a ovu emisiji smatra kao veliku priliku da se pokaže ljudima širom svijeta.

,,Nisam nigdje pjevala, jedino sam se prijavljivala za festival „Glas Bara“, tamo sam osvojila treće mjesto. Uvijek sam bila posvećena djeci, jer je velika razlika u godinama i nisam imala priliku da idem dalje kada je muzika u pitanju’’ - kazala je Barbara.

Za prvo predstavljanje u emisiji „Nikad nije kasno“, Barbara je odabrala pjesmu „Moj dilbere“, a interpretacijom je ostavila sve bez riječi.

,,Izgledate fenomenalno, vedri ste, nasmijani imate ludačku pozitivnu energiju. Publika lijepo reaguje na vas, a to je jako bitno. Baš ste onako prava Crnogorka u svakom smislu te riječi, otresita uzdignute glave, svaka čast’’ - dodala je Milica.

Barbara Romanov našla se na Fejsbuk glasanju za koju možete glasati OVDJE.

Glasanje traje 48h, do 05.12.2023. u 00h.

Bonus video: