Direktorica vrtića naredila da se ukloni maketa sa njenim likom: "Lijep gest iskorišćen na negativan način"

Gojković kaže da je portal koji je objavio fotografiju narušio "intimu vrtića i izazvao medijsku pažnju"

15817 pregleda 13 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Maketa Marine Gojković, direktorice vrtića "Radmila Nedić" u Beranama, koja je jutros osvanula u hodniku te obrazovne ustanove, sklonjena je po njenoj naredbi.

Fotografija makete izazvala je burne reakcije na društvenim mrežama, a prvobitno ju je objavio portal Berane online, za koji je Gojković kazala da je narušio "intimu vrtića i izazvao medijsku pažnju".

Ovim povodom danas su se sastali članovi Upravnog odbora tog beranskog vrtića i zaključili da je beranski portal zloupotrijebio gest osoblja vrtića bez saglasnosti i odobrenja uprave. Gojković je kazala TV Vijesti i da planira da tuži pomenuti portal.

"Jedan lijepo osmišljen i lijep gest od osoblja vrtića iskorišten na jedan negativan način. Naime, jutros je osvanula ta maketa koju su oni odradili u svojoj režiji i bez mog znanja, uzeli su jednu moju sliku privatnu sa željom da iskažu želju i neko zadovoljstvo. Na kraju je to poprimilo jaku lošu konotaciju, region bruji o tome, što ja smatram da je neprilagođeno za rukovodioca jedne ustanove. Suočili smo se sa svim vrstama komentara, nešto što je trebalo da bude intima jedne ustanove, iskoristilo se na jedan način tako neadekvatan", kazala je ona.

Bonus video: