Šest prijava: Ovo su kandidati za direktora EPCG

Elektroprivreda će nakon praznika pokrenuti proceduru izbora novog direktora koji bi, kako prenosi TV Vijesti, trebalo da bude imenovan u drugoj polovini januara

11394 pregleda 13 komentar(a)
Foto: Biljana Matijašević
Foto: Biljana Matijašević

Na konkurs za novog direktora Elektroprivrede prijavilo se šest kandidata, među kojima je i aktuelni vršilac dužnosti direktora EPCG, Zoran Šljukić, prenosi Televizija Vijesti, navodeći da im je to saopšteno iz Elektroprivrede.

Osim Šljukića, prijavili su se i glavna inženjerka za građevinske poslove EPCG magistar Olga Radulović, zatim magistar Ivana Abdović, zaposlena u Funkcionalnoj cjelini Elektroprivrede - Snabdijevanje, kao i Ivan Bulatović, direktor Kancelarije za raspodjelu prekograničnih prenosnih kapaciteta u Jugoistočnoj Evropi.

Prijave na konkurs poslali su i pravnik Predrag Vojvodić, koji radi u Skijalištima Crne Gore i Dragan Radović, direktor privatne kompanije “ProjektSilva” iz Podgorice, dok je jedan kandidat povukao prijavu.

Elektroprivreda će nakon praznika pokrenuti proceduru izbora novog direktora koji bi, kako prenosi TV Vijesti, trebalo da bude imenovan u drugoj polovini januara.

Bonus video: