Četiri kandidata za predsjednika Višeg suda u Podgorici, dva za šefa Apelacionog...

Da ubuduće i dalje rukovodi podgoričkim Osnovnim sudom, prijavila se aktuelna predsjednica Željka Jovović, ali i sudije tog suda Dragan Babović i Katarina Janković

18639 pregleda 67 reakcija 17 komentar(a)
Mandat mu ističe u aprilu: Savić, Foto: Luka Zeković
Mandat mu ističe u aprilu: Savić, Foto: Luka Zeković

U trci za novog predsjednika podgoričkog Višeg suda su četiri kandidata.

TV Vijesti saznaje da su se za to mjesto prijavile sudije tog suda Vesna Kovačević, Amir Đokaj, Zoran Radović i Predrag Krstonijević.

Aktuelnom predsjedniku Borisu Saviću drugi mandat ističe u aprilu i nije imao pravo da ponovo konkuriše.

Na oglas za izbor prvog čovjeka Apelacionog suda, gdje takođe ističe drugi mandat Mušiki Dujoviću, prijavile su se sutkinje tog suda Mirjana Popović i Dijana Radulović.

Da ubuduće i dalje rukovodi podgoričkim Osnovnim sudom, prijavila se aktuelna predsjednica Željka Jovović, ali i sudije tog suda Dragan Babović i Katarina Janković.

Za prvu poziciju bjelopoljskog Višeg suda prijavio se aktuelni predsjednik Milan Smolović, dok su mu protivkandidati sudije tog suda Vukomir Bošković, Milan Rajković i Ivan Adamović, kao i sudija bjelopoljskog Osnovnog suda Bojana Radović.

Za upražnjeno mjesto predsjednika Višeg suda za prekršaje Crne Gore prijavila se aktuelna predsjednica podgoričkog Suda za prekršaje Nada Bjeković, sudije Višeg prekršajnog suda Larisa Begović i Maja Živaljević, kao i Andrija Vojvodić iz hercegnovskog prekršajnog suda.

Bonus video: