Tanja Bošković za Boje jutra: Oni koji su plaćeni za to da vode računa o onima koji tek stasavaju ih uglavnom koriste

"Znate kad se ovaj svijet dovoljno uruši da shvati da smo žrtve loših đaka i netalentovanih primitivnih konzumenata, tuđe plemenitosti, pa onda ćemo se vratiti na početak"

9518 pregleda 49 reakcija 10 komentar(a)

Sve je savršeno, ružičasto, zato što se tako mojoj duši sviđa. Da li sam luda da se bavim i da slušam te vijesti. Mene vijesti uopšte ne interesuju, vijest je da se rodila ljubav u toj i toj sceni, i to je vijest, a ostale vijesti mogu bez njih. Moja mama često kaže "ti si drvo, zaratiće se, a ti pojma nećeš imati", sva sreća, to je velika divota. Doduše moja mama ima devedeset dve godine, ona isto ne sluša ništa, ali voli meni da drži predavanja.

To je u intervjuu Televiziji Vijesti kazala srpska glumica Tanja Bošković.

Uvijek otvoreno pričate o svemu što vam se dešavalo u životu, kažete kao što ima uspona, ima i padova, kao u svakom životu, tako ste govorili i tome da ste imali premijeru bez aplauza, šta je razlika između početaka nekad kada ste Vi počinjali i danas?

Ono što mogu da vidim to je da su postojali, kada sam ja počinjala, ljudi koji su o nama brinuli kao o ljudima, i kao o umjetnicima. Danas, ono što mogu da vidim, oni koji su plaćeni za to da vode računa o onima koji tek stasavaju uglavnom ih koriste i to nekako jednokratno i onda ih samo bace na tržište. Kakvo crno tržište...Neko je imao viziju o tome što će jedan čovjek postati. Toga više nema. Znate kad se ovaj svijet dovoljno uruši da shvati da smo žrtve loših đaka i netalentovanih primitivnih konzumenata, tuđe plemenitosti, pa onda ćemo se vratiti na početak.

Bonus video: