Sekulović: Teške optužbe između Milovića i Šukovića ne mogu da budu stavljene pod tepih, odgovor mora dati SDT

Sekulović je, na navode Milovića da mu bezbjednosne službe ne javljaju ako se nađe u društvu BIL (bezbjednosno interesantna lica) osoba, kazao da iz njegovog ponašanja proizlazi da se uopšte ne čuva

10117 pregleda 9 komentar(a)
Sekulović, Foto: Screenshot/TV Vijesti
Sekulović, Foto: Screenshot/TV Vijesti

Bivši ministar unutrašnjih poslova Sergej Sekulović kazao je u Bojama jutra na da nije normalno da se na sjednici Odbora za bezbjednost i odbranu čuju teške međusobne optužbe za kriminalne aktivnosti između ministra pravde Andreja Milovića i šefa Specijalnog policijskog odjeljenja (SPO) Predraga Šukovića.

Sekulović kaže da tako teške optužbe ne mogu da budu stavljene pod tepih jer je narušen ugled bezbjednosnih službi i da odgovor na iznijete tvrdnje mora da da Specijalno državno tužilaštvo (SDT).

Sekulović je, na navode Milovića da mu bezbjednosne službe ne javljaju ako se nađe u društvu BIL (bezbjednosno interesantna lica) osoba, kazao da iz njegovog ponašanja proizlazi da se uopšte ne čuva.

Dodao je da od međusobnih optužbi korist mogu imati samo kriminalni klanovi.

Milović i Šuković iznijeli su teške međusobne optužbe na sjednici Odbora za bezbjednost i odbranu 9. februara.

Milović je tada između ostalog rekao da se Šuković hvalio kako će da hapsi premijera Milojka Spajića, a Šuković je između ostalog poručio da se Milović druži sa talogom bezbjednosnih službi.

Bonus video: