Bojanić: Nisam Jeliću pominjao Kneževića, niti ga uputio da se vidi s njim, zloupotrijebio je naš sastanak

"Pozivao se na navodnu moju preporuku da se zaposli u željezničkim kompanijama", naveo je bivši ministar

22885 pregleda 38 reakcija 38 komentar(a)
Bojanić, Foto: Boris Pejović
Bojanić, Foto: Boris Pejović

Bivši ministar kapitalnih investicija Mladen Bojanić reagovao je na jučerašnji prilog TV Vijesti "Mandić priznao da partijski zapošljava", a koji je objavljen i na Portalu Vijesti, pod naslovom: "TV Vijesti objavila snimak: Mandić priznao da su on i Knežević dobili da kadriraju u željezničkim preduzećima".

Bojanić je u reagovanju, između ostalog, naveo kako je izjava bivšeg pomoćnika ministra saobraćaja Momčila Jelića u vezi posjete njegovom kabinetu "apsolutna neistina".

"Niti sam mu pominjao Milana Kneževića niti ga uputio da se vidi sa njim. Upravo suprotno, zloupotrijebio je naš sastanak i moju vizit kartu koju je tom prilikom dobio i pozivao se na navodnu moju preporuku da se zaposli u željezničkim kompanijama. Što se tiče imenovanja izvršnih direktora Željezničkog prevoza i Željezničke infrastrukture Slavena Šestovića i Marine Bošković, nije bilo nikakvih preporuka od političkih partija za njih, sami su zavrijedili ta mjesta i svojim radom opravdali moja očekivanja. Dodatno, Milan Knežević me je upozorio da se radi o njegovoj rođaci i da se to može protumačiti kao njegov uticaj, ali sam insistirao da to ne smije da joj bude nikakva smetnja kod konkurisanja za mjesto izvršnog direktora Zeljezničke infrastrukture Crne Gore", naveo je Bojanić u reagovanju.

Bonus video: